Vandaag kregen we weer het jaarlijkse bericht van Lira. Deze stichting gaat over de bibliotheek leengelden. Het leuke is dat je dan leest hoe vaak je boek werd uitgeleend.

Een Lang Weekend!!!! geschreven door Maarten Metz en Karin de Graaff, haha, oftewel Ons Boek werd in 2008 2746 keer uitgeleend en in 2009 4289 keer, dit jaar hebben ook nog 3325 mensen ons boek uit de biebkast gepakt, achterkant gelezen en dus besloten om het mee naar huis te nemen. Dat betekent dat zo’n 10360 bieblezers (schatting) ons boek hebben geleend en, hoop ik, gelezen. Naast dus de exemplaren die in de winkel gelegen hebben… Ik ben daar heel erg trots op! Ik bedoel, het is in eigen beheer uitgeven, niemand kent ons verder en toch zoveel lezers!

Bedankt, lezers!!!!! Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Laat het nog eens weten!

Vandaar de kop van dit stukje… Misschien gaan we ons toch eindelijk eens aan een vervolg wagen. Ik beloof niets, maar je weet maar nooit!

Een lang weekend!!!! Karin de Graaff Maarten Metz