Binnenkort is het Kinderboekenweek. De enthousiaste medewerkers van de bibliotheek in Raalte organiseren ieder jaar het Kinderboekenfeest. Dit jaar mag ik daaraan meedoen. En hoe! Op woensdag 6 oktober geef ik er een optreden. Stel je daarbij niet iets voor van een Karin die swingend met microfoon op het podium staat. Welnee, ik ga voor een publiek van groep 1 tot en met 4 vertellen hoe dat schrijven voor de serie Luuk&Bo bij Uitgeverij Kluitman nou werkt bij mij. Hoe kom ik op idee├źn voor verhalen? Wat is fantasie? Waar komt dat vandaan? Aan de hand van beelden laat ik zien hoe het Broeden, bruisen en borrelen in mijn hoofd werkt.

Poster Kinderboekenfeest Raalte

Spannend en leuk, al met al! Voor wie wil komen kijken: kaartjes zijn gratis en verkrijgbaar bij de Raalter of Heinose bieb of te reserveren via info@bibliotheekraalte.nl

 

ps: overigens mag ik ook op een paar basisscholen langskomen! Ook leuk!!